Terugblik Studio Leuks 2023

Januari

In januari had ik nog 2 accounts en besloot ik deze samen te voegen en helemaal te gaan voor het oorbellen maken. Wat ik daarbij schreef? Dit leuke lijstje:

Wat jullie hier mogen verwachten is het volgende:

💙 Toffe handgemaakte producten om jezelf te laten zien! Zoals oorbellen van polymeerklei en Leuks voor in huis. Als reminder aan je innerlijke kind, of om je oorbellen mooi op te ruimen.
Te koop in de webshop.
🩵 Inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
💚 Dingen die mij inspireren die ik graag deel, over spel, jezelf vinden en bewuste keuzes hoe je je tijd indeelt.
💛 Mijn reis naar mezelf, hoe ik steeds meer mezelf laat zien en mijn eigen eigenaardigheden omarm.

Ik maakte deze allerleukste populaire Dots oorbellen.

Februari

In februari kwam de 'mix and match' collectie online. Waarbij je zelf je kleionderdelen kon kiezen met een bijpassende oorring. En op die manier kon je zelf je eigen oorbellen samenstellen! 

Maart

Ik maakte misschien wel mijn meest favoriete oorbel! Die draag ik zelf wekelijks en er zijn er ook een heel aantal van verkocht. Ik deelde op instagram ook hoe je deze oorbel maakt, ook te zien hier in de blog

En in 1 van die posts deelde ik wat leuke random feitjes:

❔️ Nog wat weetjes over mij, waar je niks aan hebt, maar wat wel Leuk(s) is.
💙 Mijn lievelingskleur is blauw
🐧 Mijn lievelingsdier is een pinguïn
🌿 Ik ben gek op planten en bloemen, ik vergeet ze wel vaak water te geven.
☕️ Ik heb koffie leren drinken in mijn eerste werkjaar. Ik ging om de week zwemmen met groep 7 en mijn collega kreeg altijd zwarte koffie van de badmeester, toen ik kwam durfde ik niet te zeggen dat ik het niet lustte 😆 inmiddels kan ik koffie behoorlijk waarderen.
👻 Ik heb een gruwelijke hekel aan spookhuizen
🎹 Ik ben gek op muziek, piano spelen (als kind geleerd, kan het nu nog een beetje), zingen in een koor en lekker luisteren.

April

In April was het zover! De geboorte van mijn cursus! In plaats van een online workshop werd het een complete cursus "Oorbellen maken van polymeerklei'

Een drukke periode waarin ik heel veel filmpjes opnam, heel veel aan het googelen was om alle materialen bij elkaar te zoeken voor in het pakket. De pakketten inpakte, maar ook de cursus verkocht door er veel over te delen op instagram. De eerste deelnemers begonnen en waren enthousiast, dat is best heel spannend als je voor het eerst een cursus lanceert! Dit is en was toch wel mijn grootste trots en prestatie van 2023. 

Mei

In mei kwam zowel de lentecollectie als de regenboogcollectie online! Naast dat ik veel bezig was met de cursus 'Oorbellen van polymeerklei' heb ik dus ook in een rap tempo de leukste voorjaarsoorbellen gemaakt. De lentecollectie werd dan ook al gemaakt in April. En naast dat er bij het maken van de oorbellen veel stappen komen kijken, Kleuren mengen, klei conditioneren, patroontjes maken, uitsteken, afbakken, schuren, gaatjes boren, oorstekers bevestigen. Is er nog een taak waar je niet veel van ziet, namelijk het op de foto zetten van alle modellen, de foto's bewerken zodat de kleuren zo echt mogelijk op je scherm overkomen en dan ook nog stuk voor stuk toevoegen aan de website. Je snapt, daar gaan aardig wat uurtjes werk inzitten. Maar dan heb je ook wel een hele toffe collectie:

Maar ik deed nog meer in mei! Op 16 mei kwam er namelijk een cameravrouw filmen voor Eigen huis en tuin! Hoe bijzonder is dat! 2 weken daarvoor kreeg ik een berichtje of ik mee wilde doen. En in die twee weken was ik erg druk met alle voorbereidingen. Ook was het best wel heel spannend om te doen! Maar ook daar leer je weer veel van, dus ik vond het vooral een hele toffe ervaring. 

 

Ik was te zien in aflevering 9 op 21 september 2023. De 500e aflevering van Eigen huis & Tuin!

Juni

In juni lanceerde ik weer een cursusronde, kwam er een neoncollectie met wat kleinere oorbellen online. En maakte ik een mini DIY spekjes en dropjes maken van fimoklei. 

 

Juli

En vlak voor de zomervakantie was ik nog extra druk, want ik was druk met de voorbereidingen voor de Landgoedfair in Beesd. Voor de workshop heb ik heel wat oorbelonderdelen gemaakt. En daarna lekker even vakantie. 

Augustus

Na de vakantie was het tijd voor de laatste voorbereidingen voor de landgoedfair. Alle oorbelstukjes van polymeerklei klaar en alle onderdelen besteld en gesorteerd in mooie houten bakken. En was was het gezellig om in de zomerse warmte workshops te geven. Er werden veel leuke oorbellen gemaakt. En ook leverde het leuke gesprekken op met mede creatieve ondernemers! 

*foto's gemaakt door Sientje van Spotworkshops

September

21 september was het zo ver! De uitzending van 'Eigen huis en tuin' Lekker leven. Wat was dat spannend zeg! Er kwamen veel toffe reacties en ook veel mensen die me gezellig kwamen volgen via instagram. Ik was te zien in aflevering 9  de 500e aflevering van Eigen huis & Tuin!

Verder stond september in het teken van de cursus 'Oorbellen van polymeerklei' want dat loopt steeds door en er komen steeds weer enthousiaste cursisten bij! 

En ook was ik druk met de herfstcollectie die in oktober zou lanceren. 

Oktober

In oktober kwam de herfstcollectie online, een succesvolle collectie waar ik nog steeds met plezier naar kan kijken! Een aantal oorbellen zijn nog te vinden in de shop! Herfstcollectie .

En ook in oktober begonnen er weer veel leukerds aan de cursus 'oorbellen maken van polymeerklei!' Ook gaf ik nog een leuke worskhop oorbellen maken van polymeerklei!

 

November

In november kwamen er een aantal losse DIY sets online en was ik druk met voorbereiden van de winter en kerstmarkten. 

Ook in november deden er weer een aantal leukerds mee aan de cursus 'oorbellen maken van polymeerklei'. Dat is zo leuk aan een online cursus, je kunt beginnen wanneer je zelf wilt! Nieuwgierig? Ga naar de cursus

December

Eind november en in december stond ik op 3 verschillende markten. Wat een ervaring! De eerste was nogal een domper, want het was heel erg slecht weer. Het regende en waaide en alles in onze kraam waaide om. Maar ook dat hoort erbij. Gelukkig waren de markten daarna erg gezellig! Ik gaf een workshop oorbellen samenstellen  bij het mamacafé in Nijkerk. En natuurlijk kon je shoppen in de kerstcollectie!

 

Een jaar vol mooie nieuwe ervaringen. En wat kan er dan veel in een jaar! Ik ben heel nieuwsgierig wat 2024 me zal brengen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.